Paros, Greece

The Bridge House

YEAR

Under Construction

AREA

420 sqm.

LOCATION

Paros, Greece

PHOTOGRAPHER


This residence in Paros is designed on a next to the sea plot, developed in a linear manner, parallel to the seafront view. The house is developed in one level and two-level volumes one next to the other, with voids between them that provide side openings for views and ventilation. The voids are atriums, yards, and in the middle of the residence, one of the pools of the house. Circulation is done through an axis that cuts through those volumes, becoming an open bridge over the pool. The outdoor spaces are evolved around the house, as closed yards protected from the Aegean winds.

Partners in Charge
Tasos Georgantzis, Kostas Floros, Maria Tsaftari

Lead Architect
Dimitra Parathyra